Swedish Beach Tour i Jönköping 8-10 augusti!

Både 1998 och 1999 arrangerade Habo Wolley tourtävlingar i beachvolley i centrala Jönköping på dåvarande Åhlénsparkeringen (i folkmun Domusparkeringan). Det var härliga folkfester med beachvolley av toppklass. Detta är 15 år sedan och historia nu.

När gräddan av beachvolleyspelare i Sverige nu åter kommer till Jönköping är det JBC, Jönköpings Beachvolley Club som står som arrangör.

Jönköping Beachvolley Club arrangerar för första gången Swedish Beach Tour i Jönköping. Tävlingen kommer att gå av stapeln på en specialbyggd arena framför Jönköpings Rådhus mitt i stadens centrum.

Evenemanget ligger även samtidigt som den lokala stadsfestivalen ”Jönköpingsfesten” vilket vi som förening ser positivt då vi hoppas på något av en folkfest i staden. Förra året besöktes Jönköpingsfesten av drygt 25 000 besökare och i år förväntar vi oss ett nytt besökarrekord.

Missa nu inte chansen att se på det bästa Sverige har att visa upp av beachvolleyboll. En spelare var med redan för 15 år sedan och det är legendaren Björn Berg, medan övriga spelare är ”nya”. I Habo Wolley håller vi givetvis lite extra på Habofostrade Rebecka Ivarsson som är med i cupen på hemmaplan!

Plats: Rådhusparken
Tid: 8-10 augusti

Fre 8 aug: Inledande omgångar – 11.00-19.00
Lör 9 aug: Åttondels- och kvartsfinaler – 08.00-19.00
Sön 10 aug: 10.00-17.00, finaler från 15.00