Theodor och Line spelar tourfinal!

Efter en fullspäckad sommar med tävlingar i beachvolley på Swedish Beach Tour är det nu dags för tourfinalen. Rankingpoäng, prispengar och ära står på spel när sommarens 8 bästa herrlag och damlag ska spela om att bli tourmästare 2021 i Nyköping, nu till helgen den 14-15 augusti.

Habo Wolley har två spelare på plats för att försvara klubbens färger, det är Theodor Grahn som spelar med Linus Isaksson (Slow Down BV) och Line Andersson som spelar med Hulda Rudberg (Göteborg BC). Både Theodor och Line är 18 år gamla och har fått sitt riktiga genombrott i svensk beachvolleyelit under sommaren. Vi håller tummarna för nya framgångar i helgen.

Under två intensiva dagar kommer de åtta bästa lagen på dam- respektive herrsidan göra upp om Tourfinal-medaljerna. Och vilka lag sen, samtliga spelare i startfältet har presterat minst en seminfinalplats under sommaren!

Känslan är att många lag siktar uppåt och de högst rankade lagen har onekligen många som flåsar dem i nacken.

– Otroligt kul att äntligen vara framme vid tourfinalen! Jag ser fram emot en sportslig upplevelse med ännu tajtare matcher nu när så mycket står på spel. Så roligt att vi även hittat tillbaka till Nyköping för Tourfinalen, trots tuffa förutsättningar för arrangören i och med pandemin, säger Emma Andersson, projektledare på Svensk Volleyboll.

Resultat från tourfinalen hittar du här: https://www.swedishbeachtour.se/resultat-2021/ 

Det går att se alla matcher på Volleykanalen: https://youtube.com/user/Volleykanalen

Foto: Robert Boman 

Theodor Grahn (foto: Robert Boman)

Line Andersson (foto: Robert Boman)