Tre hemmamatcher på tio dagar för Habo Wolley

Grundserien i volleybollens elitserie går in på sin sluttamp innan fortsättningsserien tar vid för att sedan mynna ut i slutspel. För Habos del avslutas den med tre hemmamatcher. Fredag 25e januari 19.00, lördag 2a februari 16.00 och söndag 3e februari 16.00.

 Habo Wolley har blandat och gett under året, bl.a har man besegrat serieledande Hylte/Halmstad samtidigt som man gått på några minor mot lag man borde kunnat ta poäng av. Inför avslutningen ligger man på sjunde plats av tio lag, siktet är inställt på att komma topp sex vilket ger fördel inför stundande fortsättningsserie.

Innevarande säsong bjuder som vanligt på många nya bekantskaper i Habo Sporthall, så för den som ännu ej varit på elitserievolleyboll ges nu tre tillfällen på kort tid att uppleva en actionfylld bollsport i sporthallen. Laget är i stort sett nykomponerat och under ledning av spelande tränare Jonny Macdonald har man efter en tuff start på säsongen hittat mer och mer rätt och det ska bli mycket spännande att se vad man kan åstadkomma under våren.

Habo Wolleys sportchef Arvid Haag manar Haboborna till Habo Sporthall:
-Jag är naturligtvis part i målet, men faktum är att de allra flesta som går på volleyboll för första gången tycker att det är väldigt roligt, och extra roligt är det om man går tillsammans med någon som kan förklara spelet. Volleyboll är ett snabbt spel där det händer saker hela tiden, och stämningen på läktaren är alltid god men aldrig stökig. Årets trupp innehåller dessutom några väldigt spektakulära och sevärda profiler, bl.a den habofostrade liberon Elias Andreasson, landslagsmeriterade Dardan Lushtaku och vår tyska kanon Lars Wilmsen. Sen är det ju alltid roligt för samhället om det går bra för de lokala idrottslagen, och ett högt publikstöd är en viktig morot för spelarna att fortsätta satsa och det är inte för inte publiken ibland kallas för en extra spelare.

Efter 3e februari kommer spelschemat för fortsättningsserien att släppas. Håll utkik på habowolley.se och i våra sociala medier för att aldrig missa när det är match i Habo Sporthall.