Tre matcher på en vecka väntar

Habo Wolleys elitlag går in i en hård matchperiod och den närmaste veckan väntar tre matcher mot andra topplag i serien. Slutspelet väntar sedan runt hörnet och det är viktiga poäng som det ska spelas om och kanske än viktigare är att försöka hitta ett vägvinnande spel inför slutspelet. 

Samtliga matcher kan ses på www.volleytv.se som vanligt!

Aktuell tabell (klicka här)

Först ut är Vingåker på hemmaplan i Habo Sporthall söndag 14 februari kl. 16.00. Vingåker ligger strax efter Habo på en femte plats och har gått starkt under andra halvan av serien. Inför säsongen var Vingåker en tippad utmanare till topplagen och i sina bästa stunder är de en tuff motståndare som leds av fd landslagspassaren Dardan Lushtaku. Senaste matchen lagen emellan vann Vingåker med 3-1 i seten jämn tillställning.

Nästa kombattant är Örkelljunga på bortaplan torsdag 18 februari kl. 19.00. Örkelljunga innehar tredjeplatsen i Elitserien och har gjort en stark säsong. ÖVK mönstrar ett ungt lag där Haboprodukten Einar Andersson är en starter på centerpositionen. Habo vann det senaste mötet på hemmaplan med 3-1 i set. Vi satsar på att vinna ännu en gång, den här gången på skånsk mark.

Sist ut under sportlovsveckan är Sollentuna. Laget åker till Stockholm på fredag kväll för att kunna ladda ordentligt inför den tuffa bortamatchen mot serieledarna som ännu inte förlorat någon match i årets Elitserien. Matchen spelas lördag 20 februari kl. 17.00 i Sollentuna. Förra matchen vanns av Sollentuna med 3-0  i tre mycket jämna set. Här har vi inget att förlora och kanske kan vi spräcka segersviten för serieledarna.

Mycket volleyboll att kolla på med andra ord under sportlovet!