Tre nomineringar för Habo Wolley

Säsongens utmärkelser och Säsongens lag utses årligen i samband SM-slutspelet. Filip Bratic, Hugo Morency och Mathias Morency tillhör den exklusiva skara som har nominerats!

Med grundserien bakom oss och SM-slutspelet i full gång har det blivit dags att traditionsenligt uppmärksamma och hylla alla de som genom sina prestationer på planen utmärkt sig lite extra under den speciella elitseriesäsongen 2020/21. Coacher och spelare fäller avgörandet i de olika kategorierna. Omröstningarna pågår 22–26 mars och vinnarna presenteras dag för dag under vecka 13.

Både Hugo Morency och Filip Bratic är nominerade till priset som ”Säsongens rookie” och Mathias Morency är nominerad till priset som ”Säsongens coach”. Vi vill från klubben gratulera dem alla tre till nomineringarna och ställde även en fråga om hur det känns att bli nominerad till dessa fina utmärkelser.

Läs mer om säsongens utmärkelser och säsongens lag här (klicka här)

Foto: Liene Regza

Filip Bratic (foto: Liene Regza)

Filip Bratic

  • Det känns sjukt kul att få den nomineringen, en riktig motivationsboost. Kul att även Mathias och Hugo är nominerade. Jag tror även att andra spelare i laget kommer bli uttagna till årets lag. Det känns väldigt roligt att folk har sett min utveckling under säsongen och att de nominerat mig på vägen.

 

 

Hugo Morency (foto: Liene Regza)

Hugo Morency

  • Tycker det är jättekul och känner mig ärad att bli uppmärksammad tillsammans med de här spelarna men tänker inte nöja mig här. Det här är ett bevis på hårt arbete inte bara från mig utan från hela laget och tränarstaben och hoppas att vi ska kunna fortsätta jobba hårt ihop för att bli ännu bättre.

 

 

 

Mathias Morency (foto: Liene Regza)

Mathias Morency

  • Jag har inte direkt någon kommentar, men det är givetvis kul att få uppmärksamhet för ett arbete som jag anser sträcker sig längre än de åren jag har ansvaret för elitlaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habo Wolley är stolta över att ha så bra och ödmjuka spelare och ledare i föreningen och håller givetvis tummarna för att några av dessa även ska vinna priset i sin kategori.

Bra jobbat alla!