Tredje ronden i slaget om Västergötland väntar

På lördagen väntar säsongens tredje av fyra möten mellan Habo Wolley och RIG Falköping. Första ronden gick till RIG medan den andra gick till Habo, det kommer att bli intressant att se vem som drar det längsta strået denna gång.

För vår egen del är självförtroendet på topp efter tre raka segrar, men vi är mycket medvetna om att vi kommer att behöva spela bra och fokuserat för att komma från Falköping med de tre poäng vi vill ha. Våra motståndare är unga och får de vind i seglen kan de vara riktigt jobbiga att möta, för trots den unga åldern finns det gott om volleybollkunnande. Flest poäng står oftast Jacob Link för, serverad av duktiga passaren Victor Nielsen. Mittenspelet har varit RIG:s svagaste del de senaste säsongerna, men på senare tid har framförallt Bartosz Sulinski visat framfötterna och tar fler och fler poäng.

Torsdagen gav coachen våra spelare ledigt efter urladdningen i onsdags medan fredagskvällen ägnades åt taktikgenomgång samt en lättare träning för att komma väl förberedda till slaget om Västergötland. Hela laget, sånär som på Oscar Hult som dras med feber, finns tillgängligt för spel mot RIG Falköping. Vi väntar oss en hård batalj med siktar givetvis på att komma hem med tre poäng

/Coach Lillis