Tuff bortamatch väntar mot Örkelljunga

Vårsäsongen har börjat med två raka förluster Habo Wolleys elitherrar. På söndag reser ett revanschsuget lag söderut till Örkelljunga där en tuff bortamatch väntar.

Tränare Robert Blomqvist säger följande om läget i laget inför helgens match; Vi har tränat bra under veckan och jobbat med de delar i spelet som vi inte fick att stämma mot Sollentuna. Det gäller för oss att på nytt bygga upp tryggheten i laget så att vi kan få ut det kunnnade som finns i spelarmaterialet. Bortsett från Arvid Haag så är samtliga spelare tillgängliga för spel.

Habo Wolleys herrar har inte riktigt fått spelet att stämma efter juluppehållet, detta trots att tidigare skadade spelare som Remigijus Riteris och Joel Nilsson är tillbaks i spelartruppen. Känslan är dock att det finns en riktigt stor potential i laget, och varför inte plocka fram den i söndagens match.

Motståndarna Örkelljunga ligger i mitten av elitserietabellen och är riktigt svåra att tas med när de har sin dag. Detta gäller inte minst på hemmaplan vilket serieledande Falkenberg fick erfara förra helgen. I laget finns två f.d. Habo Wolleyspelare, Tobias Persson och Filip Mulder.

Skrivet av

Jörgen Johansson, mediaansvarig Habo Wolley