Två veckor kvar till beachskolan!

Välkomstmail till de som har anmält sig till årets beachvolleyskola i Habo har nu gått ut!

Vecka 26 är det ju som bekant dags för beachvolleyskola på beachvolleyplanerna vid Slättens IP I Habo.

Registrering, beachtröja och vattenflaska
Vi startar beachvolleyskolan på måndagen den 23 juni kl. 10.00 med en registrering och då är alla deltagare årets beachtröja och en vattenflaska. Vi samlas vid beachvolleyplanerna och har ett upprop med alla barn och ledare.

Tider att hålla reda på
Beachvolleyskolan startar måndag 23 juni och slutar torsdag 26 juni. 48 barn och 15 ledare kommer då att ha fyra roliga dagar tillsammans på de sex beachvolleyplanerna. Beachvolleyskolan startar kl. 10.00 varje dag och håller på till kl. 14.00. Undantaget är torsdagen då det är avslutning och alla föräldrar som vill är då välkomna mellan kl. 14.00-16.00 då ni får chansen att spela beachvolley tillsammans med era barn (kom gärna ombytta!).

Vi hoppas naturligtvis på bra väder, men man vet ju aldrig så för säkerhets skull har vi även bokat en sporthall om vädret skulle bli alltför dåligt.

Utrustning att ha med sig
Följande utrustning vill vi att alla barn har med sig:

  • Kläder efter väder (gärna en extra t-shirt och varm tröja)
  • Inomhusskor
  • Solkräm
  • Keps
  • Solglasögon är inget måste, men kan också rekommenderas.


Lunch, frukt och vatten

Lunch äter vi i Missionskyrkan som ligger 200 meter från beachvolleyplanerna och då får barnen en välbehövlig paus från utomhusaktiviteterna. Vi kommer också se till att alla får en frukt under eftermiddagen. Vatten finns i direkt anslutning till beachvolleyplanerna, så vattenflaskorna kan fyllas på där.

Gruppindelning och deltagarlista
Deltagarna är indelade i olika grupper med namn på kända stränder.

Deltagare och gruppindelning

Det är viktigt att du anmäler om barnen får förhinder eller blir sjuka. Skicka ett sms till Jens Ottosson på 0708-986606.

Välkomna till årets beachvolleyskola!

MVH

Beachledarna