Ungdomarna i RIG Falköping åter på besök i Habo!

Med säsongens första poäng nyligen inskaffad för RIG Falköping är det garanterat ett hungrigt lag som på onsdagskvällen besöker Habo!

I söndags lyckades RIG till slut bryta förbannelsen och tog säsongens första poäng då man med 2-3 förlorade mot Vingåker på hemmaplan. Det är visserligen ingen seger, men självförtroende utgör en massiv del av volleyboll och det är precis vad RIG-killarna behöver för at utmana lagen ovanför i tabellen.

I förra mötet mellan Habo Wolley och RIG Falköping kunde Habo enkelt vinna matchen, mycket tack vare effektiva servar. Mottagningsstatistiken i RIG är inte den bästa, och det är något som försvårar arbetet enormt för anfallarna. Lyckas RIG imorgon få kontroll på framför allt Roy Powells servar måste Habo verkligen vara på sin vakt.

Habo går in i denna match som favoriter, och risk finns att allt för mycket fokus ligger framåt då man möter Linköping och Falkenberg. Vardagsmatcher innebär alltid extra svårigheter för spelarna, och om Habos tankar är på fel plats samt att RIG lyckas rida vidare på nyfunna framgångar kan det bli en jämn kamp!

Datum: Onsdag 1 februari
Tid: 19:00
Plats: Habo Sporthall

Välkommen till Habo Sporthall!

 

Foto: Torbjörn Gemhed