Välgörenhetsmatch mot Sollentuna 20/12

Söndagen 20/12 spelar Habo Wolley årets sista match mot Sollentuna i Habo Sporthall. Då är det bara fyra dagar kvar till omtanken och gåvornas högtid, jul, varvid vi bestämt att arrangera matchen till förmån för svensk volleybolls insamling till cancerfonden ”Volleyboll mot Cancer.

Volleyboll mot cancer bildades av Stefan ”Stiffe” Bernholm, som efter att ha diagnostiserats med obotlig cancer valde att viga sitt liv till att samla in pengar till cancerfonden genom aktiviteter kopplat till volleyboll och beachvolley. Stiffe framled 11 september 2014 och sedan dess driver svenska volleybollförbundet insamlingen vidare, och numera är den totalt uppe i över 750.000kr.

VMC_rod

Under matchen kommer vi ha ett frivilligt inträde, där alla pengar oavkortat går till cancerfonden. Förutom det kommer elitlaget skänka 10kr/åskådare, en utmaning som även styrelsen antagit. Att bara dyka upp och titta på matchen ger därmed cancerfonden 20kr. Nu har ni alltså chansen att både gå på volleyboll och bidra till en bättre värld, en möjlighet vi tycker att ni ska ta!

Under setpaus kommer även en tävling att arrangeras med supporterprylar som priser, det kommer kosta 20kr att vara med och naturligtvis går även dessa intäkter till volleyboll mot cancer.

DSC_8409s

Så samla ihop släkt, vänner, kollegor och andra i er närhet och bege er till Habo Sporthall och heja fram Habo Wolley till seger. 20/12 kl 16.00 är det som gäller!

Om du mot förmodan har förhinder att vara på plats finns möjligheten att swisha in ett bidrag. Gör det till nummer 123 414 96 13 och märk din gåva med ”volleyboll mot cancer”