Vi jobbar med VolleyBompa – en bra start!

Jens Persson
Jens Persson kom till Habo från skånska Köpingebro hösten 2009 för spel i Habo Wolley. Han har under de senaste åren varit djupt engagerad i klubbens ungdomsverksamhet, och i synnerhet skolsamverkan.
Jens kommer i projektet ansvara för Unga Ledare samt redigerare för de instruktionsvideos som ska produceras.

 

Mathias Morency kopiaMathias Morency började själv spela volleyboll redan på 80-talet i Sollentuna och kom snabbt in på ledarbanan. Via Sollentunas damlag, elittränare i Gislaved följt av Habo Wolleys elitherrar har han nu landat i Habos ungdomsverksamhet. Mathias har under de senaste åren även rest land och rike runt och hållit i tränarutbildningar på alla nivåer. Mathias roll i projektet är utbildningsansvarig samt kontaktsamordnare.

 

Robert BlomqvistRobert Blomqvist, Mr Habo Wolley, har en gedigen spelarbakgrund med både J- och A-landskamper samt flest gjorda poäng i Klubbens historia. År 2011 var Robert med och startade upp Volleybompa, bollekar för barn 3-5 år som blivit en så stor succé att det namngivit hela projektet. Robert är anställd i projektet som kvalitetsansvarig för volleybompa samt nitisk språkpolis på www.volleybompa.se.
Isak SjölinIsak Sjölin har länge spelat volleyboll i Habo Wolleys ungdomslag, men det är som tränare han gjort sig ett namn i klubben. Isak är ansvarig för klubbens damlag och u17-tjejer, men hjälper även till med skolvolley. I projektet är han anställd för att tillsammans med Jens Persson vara mentor åt våra unga ledare.

 

Arvid Haag kopiaArvid Haag är fostrad i Habo Wolley och efter tre år på volleybollgymnasiet i Falköping kom han tillbaks till Habo Wolleys elitlag. Efter en sejour i försvarsmakten är han nu tillbaks i klubben som spelare men även som eventansvarig i styrelsen
Arvid är projektledare och redaktör för volleybompa.se.

 

 

(Nästa nyhet) »