Vi öppnar anmälan för Fyrmannafestivalen 2021

Trots att pandemin och nuvarande restriktioner gör Fyrmannafestivalen omöjlig att genomföra har Habo Wolley i samråd med Smittskyddet på Region Jönköping beslutat att öppna upp anmälan för Fyrmannafestivalen 2021 med förhoppningen att läget ska ändras fram till trettonhelgen.

Efter att vi fått positiva besked från Habo Kommun att samtliga bokningar för kost, logi och halltider är helt avbokningsbara fram till jul pga Covid känner vi oss trygga med att kunna öppna upp anmälan till Fyrmannafestivalen 2021.

Det blir en begränsad upplaga med maximalt 56 lag varav upp till 30 lag kan komma utifrån. Vi har gjort en rad anpassningar redan nu och självklart är det helt riskfritt att anmäla sig då inga kostnader utgår om turneringen uteblir.

Definitivt besked om möjligheten att genomföra turneringen kommer att tas senast 23/12, därefter kommer restriktionerna ej att förändras fram till trettonhelgen.

All information kan läsas på turneringens egen sajt här
Där finns även länkar till anmälan både för externa lag men också för Habospelare som anmäler sig individuellt.

OBS OBS OBS
Tävlingsledningen har upprättat dialog med smittskyddet i region Jönköping och vi kommer anpassa oss efter deras direktiv. Just nu är beskedet att planera för genomförande, men vara beredd på att ställa in på kort varsel om restriktionerna ej medger möjligheter att genomföra turneringen.  
OBS OBS OBS