Vi söker Volleybompakonsulenter i hela Sverige!

Bakgrund
Habo Wolley beviljades inför hösten 2014 ett treårigt ekonomiskt stöd från Allmänna arvsfonden för sitt arbete med att sprida och utveckla vårt koncept för barnidrottande. Projektet heter Volleybompa: En bra start och inför hösten 2016 går vi in på sista året i projektet.

Projektets första år lades mycket tid på att förfina konceptet, år två började vi sprida Volleybompa mer aktivt och nu har 25 klubbar runtom i Sverige från Umeå i norr till Ystad i söder Volleybompa eller motsvarande. Nu ska vi bli ännu fler!

_MG_0036

Tjänsten
Inför år tre söker vi nu ett antal konsulenter som ska hjälpa ännu fler föreningar att komma igång med Volleybompa. Det som behöver göras är att helt enkelt vara med ute i nystartade verksamheter i just din region och driva den de första gångerna, för att sedan successivt lämna över ansvaret till föräldrar. Att starta upp Volleybompa ska vara enkelt och kravlöst.

All administration, marknadsföring och annat runt omkring sköts centralt så tjänsten är helt operativt och bedrivs i sporthallar i de delar av landet du som konsulent är bosatt.

Kvalifikationer vi söker
Vi söker dig som brinner för volleyboll och barnidrott.  Du är bra på att arbeta målstyrt och följa direktiv, men klarar samtidigt av att arbeta självständigt och kommer gärna med egna kreativa förslag. Du trivs på resande fot och med helgarbete. Du delar självklart våra värderingar om hur barnidrott ska bedrivas.

Krav
Körkort B (undantag kan göras för Stockholm och Göteborg)
Att ha varit med och drivit Volleybompa i sin förening är meriterande

Tjänstens omfattning
Arbetstid och lön sätts individuellt. Tjänsten innebär i huvudsak arbete helger augusti-oktober samt januari-februari. En obligatoriskt uppstartsdag kommer ske en lördag i augusti.

Är du intresserad?
Skicka in ett personligt brev och CV till arvid@volleybompa.se senast 4 juli, men tjänsterna tillsätts löpande. Berätta vilken erfarenhet av Volleybompa samt övrig barnidrott du har samt varför du söker tjänsten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Mer information?
Kontakta
Arvid Haag
arvid@volleybompa.se
0701495567

 

arv_logo_rgb