Vinna eller försvinna

Habo Wolley har nu kniven mot strupen och behöver vinna mot Södertelge Volleybollklubb både på söndag och onsdag för att ta sig vidare i slutspelet.

Den första kvartsfinalen slutade med seger för Södertelge i skiljeset, men nu är det Habo som har hemmaplansfördel och vi vet att vi är starka i vår egen hemmaborg. Det finns även en stark revanschlusta i laget efter den senaste matchen och en vilja att komma långt i årets slutspel. Vi kan räkna med ett taggat Habo Wolley på söndag.
I den senaste matchen gjorde vi lite för många egna misstag och kan vi bibehålla pressen på Södertelge, men ´minska lite på de egna misstagen så ska vi kunna gå segrande ur den här bataljen. Vi ser fram emot mycket spännande match(er).
Kvartsfinal 2: Söndag 21 mars kl. 16.00 i Habo Sporthall
ev. Kvartsfinal 3: Onsdag 24 mars kl. 19.00 i Habo Sporthall
Stödbiljetter för att stötta laget
Stötta laget genom att köpa en eller flera stödbiljetter. Kostnaden är 50kr/st, och målet är att fiktivt fylla Habo Sporthall med 250 personer. Köp med Swish 1234149613 och märk med stödbiljett!
Tips från coachen är att köpa biljett till båda matcherna direkt för att ge kampanjen en riktig kickstart!
Matchen i sig följs sedan på VolleyTV där vi naturligtvis sänder med rörliga kameror och kommentator. Länk: www.volleytv.se