Vinna eller försvinna

Vinna eller försvinna, så enkel kan idrotten vara ibland och aldrig mer så än i ett slutspel. Det är då den där extra räddningen, den där ytterst lilla men ack så viktiga touchen i ett motståndarblock eller den där fantastiska serven mot slutet av setet kan vara helt avgörande. Varje boll känns som en matchboll och viljan att vinna aldrig större än då. Det är de förutsättningarna vi står inför ikväll när vi tar emot Falkenberg för den fjärde kvartsfinalen.

Senast lyckades vi inte störa våra motståndare tillräckligt utan lät dem hitta sin rytm och självförtroende och då är de jobbiga att tas med. Vi är dock väl medvetna om vad vi behöver förbättra ikväll för att ta detta till den femte och avgörande matchen vi så gärna vill spela på påskdagen och ska våra motståndare bli klara för semifinal på vår hemmaplan ska de få prestera riktigt bra volleyboll.

Vi är otroligt taggade på att återigen få spela slutspelsvolleyboll hemma i Habo Sporthall och ser fram emot en månghövdad och högljudd hemmapublik som bär fram oss. Låt oss göra detta tillsammans ikväll!

Klockan 19.00 i Habo Sporthall är det som gäller. Vi ses där!

/Coach Lillis

« (Förra nyhet)