Volleybompa – En annorlunda höst

Att det är mycket som förändras i dessa pandemitider är inget nytt och vi ber er att ha överseende med att vår verksamhet måste anpassas för att det ska vara säkert för alla som deltar.

Det kommer att bli Volleybompa i höst men med föranmälan. Volleybompan har under många år samlat ca 30-50 barn varje lördag och med varje barn följer en vuxen. Det innebär att vi är 60-100 st i Habo Sporthalls B-hall varje tillfälle. Med gällande läge tycker vi inte att det är rimligt att vara så många och har därför valt att göra begränsningar i antalet deltagare. 20 barn (totalt 40 st med vuxen) är den gräns vi valt och man måste som deltagare anmäl sig inför varje lördag för att få delta.

Anmälan kommer att släppas onsdagen (3 dagar innan) innan i form av ett Google Formulär att fylla i och det kommer att vara först till kvarn varje vecka som får chansen. Anmälan kommer att gå ut på mail och på Habo Wolleys Facebooksida. Så se till att vara registrerad för epostutskick, det gör ni här. Följ gärna Habo Wolley på Facebook också för att inte missa.

Anmälan kommer att stänga när 20 anmälningar inkommit.

Vi kommer under hösten utvärdera hur det funkar och eventeullt hitta sätt att tillåta fler att vara med genom att kanske vara i flera hallar och olika tider men vi inleder med denna förändring.

Vi kommer att behöva rekrytera 2-3 nya ledare för att komplettera de som redan är med (man kan vara ledare men samtidigt delta med sitt barn). Det är ett bra sätt att se till att man får delta, ledare går utöver de 20 platser som finns. Ledarna brukar dela upp veckorna mellan sig. För att anmäla sitt intresse som ledare kan ni följa denna länken.

Som vanligt krävs det endast medlemsavgift för att få delta på Volleybompan. Man kan testa en gång innan man betalar. Här finns info om det!

För frågor?
Jens Persson, 0709740574, jens.pm.persson@gmail.com