VolleyBompa – större än nånsin!

Det är nu femte säsongen för VolleyBompa i Habo Wolley och intresset för att vara med på denna roliga verksamhet tillsammans med sin 3-5-åring är större än någonsin. Verksamheten är hjärtat i vår barn- & ungdomsverksamhet och ett naturligt insteg till föreningen för både barn och föräldrar.

Det har hittills i höst varit mer än 50 barn och lika många vuxna i B-hallen på lördagsförmiddagarna. Det är knappt att hallen räcker till, men samtidigt är det så klart en angenäm utmaning att ta sig an!

I VolleyBompa är föräldrarna aktiva tillsammans med sina barn i boll- och rörelselekar. Detta gör att det blir en rolig aktivitet både för barnen och föräldrarna. En perfekt start på helgen. Vi kör VolleyBompa på lördagar mellan 10.00-11.00 i B-hallen, Habo Sporthall.

Nytt för i år är bland annat volleybompatröjan och en del andra nya roliga attiraljer som uppskattas av barnen. Vi har också generationsskiftat på ledarsidan – nya ledare är Anders Persson, Pia Niemälä och Mattias Svedjefall.

Det är också glädjande att allt fler volleybollklubbar runtom i landet har anammat vårt koncept med VolleyBompa. Nu är det mer än 30 klubbar i Sverige som kör denna härliga verksamhet med vårt koncept som förlaga!

dsc_0880

skrivet av Jens Ottosson

Foton: Torbjörn Gemhed